Beautysalon in Rotterdam

Voor een gezichtsbehandeling ga ik naar beautysalon Rotterdam genaamd Babor Institute Kralingen. Om de negen weken ga ik naar deze onderneming toe om te ontspannen. De producten die zij gebruiken voor mijn huid zijn echt geweldig en ruiken ook heerlijk. De medewerkers die hier bij dit bedrijf werken, weten precies wat goed is voor jouw huid en behandelen allemaal zeer goed. Zodra ik in de behandelstoel zit, ontspan ik al. Maar niet alleen voor een gezichtsbehandeling kan jij bij dit bedrijf terecht. Ook voor:

  • Bindweefselmassage
  • Manicure
  • Pedicure
  • Anti-cellulitis behandeling
  • IPL ontharen
  • Make-up advies

Geweldige producten voor mij thuis

De producten die deze beautysalon in Rotterdam gebruiken, zijn allemaal te koop zodat ik het nu ook thuis allemaal gebruikt. Vooral de dag en nacht crème is een echte aanrader bij Babor Institute Kralingen. Maar ook de mascara is erg fijn en ook nog eens goed voor je huid. Deze producten zijn ook online te bestellen en dus voor iedereen toegankelijk. Daarom kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die ook op deze blog. Wil jij heerlijk ontspannen en tegelijk jouw huid verzorgen? Neem dan contact op met deze onderneming voor een behandeling. Het zal je zeker goed doen.