De pijn bleek hielspoor te zijn

De pijn bleek hielspoor te zijn

Het is heel belangrijk om op tijd aan de bel te trekken als je ergens pijn hebt vertelde mijn dokter, toen ik naar hem toe ging omdat ik pijn in mijn voeten heb. De pijn bleek hielspoor te zijn. De afgelopen jaren ben ik actief gaan sporten. Ik was zo’n vijf of zes dagen per week in de gym te vinden die vlak bij mij in de buurt lag. Soms ging ik samen met een vriendin erheen en soms ging ik alleen. Ik genoot er erg van om sportief bezig te zijn en een conditie op te bouwen. Helaas kreeg ik de afgelopen paar maanden steeds vaker last van mijn voeten, ze deden pijn. Omdat ik niet goed wist wat het was besloot ik om een dokter op te zoeken voor advies.

De pijn bleek hielspoor te zijn

Thuis oefeningen doen

Na wat gesprekken en onderzoekjes werd het mij en de dokter duidelijk wat de pijn in mijn voeten was. De pijn bleek hielspoor te zijn. Ik ben erg blij dat ik eindelijk wist waar ik aan toe was. Al vond ik het wel heftig dat de dokter mij vertelde dat het waarschijnlijk door het sporten kwam. Doordat ik mijn voeten veel heb belast is er een verkalking ontstaan achter in mijn voet. Daardoor is het weefsel er om heen gaan ontsteken. De dokter vertelde mij dat ik moest beginnen met thuis oefeningen te doen. Ik ben gelijk intensief aan de slag gegaan en merkte na een tijdje echt verschil. Ben voorzichtig met je voeten voordat je zoiets overkomt. De pijn bleek hielspoor te zijn

Meer verhalen