Naar de kapper in Krimpen aan den IJssel

Omdat ik verhuist ben naar een andere stad en ik nu echt mijn haar moest laten knippen, ben ik op internet gaan zoeken naar kapper Krimpen aan den IJssel. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Daan van Boven. Deze onderneming leek mij wel wat en maakte dan ook een afspraak met dit bedrijf. Deze afspraak kon ik gemakkelijk en snel maken via de website en al vrij snel kreeg ik een bevestiging dat mijn afspraak vast stond. Twee dagen later zat ik in de stoel van deze onderneming.

Helemaal naar wens is mijn kapsel

Toen ik bij de kapper in Krimpen aan den IJssel aan kwam, werd ik vriendelijk begroet door een medewerkster van Daan van Boven. Zo werd ik naar mijn plaats gebracht en kreeg ik een kop koffie aangeboden. De medewerkster van deze ondernemer vroeg wat mijn wensen waren voor mijn haar en deze gaf ik dan ook duidelijk aan. Daarna ging de kapster aan de slag en ik werd steeds enthousiaste. De medewerkster zorgde ervoor dat ik mij echt ontspande. Nadat mijn haar helemaal klaar was, zat dit echt precies zoals ik het mij had voorgesteld en de prijs viel mij ook heel erg mee.