Nu ook bijzondere asringen bij UitvaartUniq.nl

Bij UitvaartUniq.nl zijn wij continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons (online) assortiment urnen, mini urnen, dieren urnen, assieraden, gedenkmonumenten en grafdecoratie producten. Wij houden u dan ook graag op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen binnen onze collectie en zijn verheugd melding te mogen maken van een prachtige uitbreiding van onze assieraden met een nieuwe categorie; asringen. UitvaartUniq.nl; Assieraden voor een dierbare herinnering.

Prachtige asringen; Voor een persoonlijke & unieke herinnering aan uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq vindt u een divers aanbod asringen met een brede keuze op het gebied van stijlen, materialen en prijsniveaus. Wij streven naar een optimaal (online) assortiment, waarbij wij voor iedereen een passende asring willen bieden, binnen ieders budget. Een asring dient perfect te passen, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij streven naar een asring die past, vandaar dan ook dat wij binnen ons online assortiment diverse materialen aanbieden; zilver, (wit)goud en RVS, eventueel in combinatie met zirkonia en diamant. Natuurlijk is het materiaal een belangrijke factor met betrekking tot het prijsniveau. Ook de stijlen zijn divers, van traditioneel tot modern en van ‘strak’ tot decoratief. En over een passende ring gesproken; Bij het (online) bestellen van een asring dient u uw ringmaat te weten. Is uw ringmaat onbekend, dan kunt u deze eenvoudig zelf bepalen. De ringmaat betreft de binnendiameter van een ring (in millimeters). U kunt een goed passende ring zelf nameten en voor de zekerheid ook nog met een touwtje de omtrek van uw vinger (waar u de asring wenst te dragen) nameten. De maten zouden overeen moeten komen!

 

Wat uw wensen ook zijn, u vindt altijd een passend assieraad bij UitvaartUniq.nl; Diverse materialen (RVS, zilver en goud), prijsniveaus, stjilen, vormen, symbolen en natuurlijk ook verschillende ‘soorten’ assieraden, waaronder ashangers, askettingen, asarmbanden, asbedels en nu ook asringen. Bekijk online ons uitgebreide assortiment, of bezoek onze showroom voor een gericht advies. Wilt u langskomen, bel dan eerst even. Zo weet u ook zeker dat het gewenste sieraad aanwezig is en wij u optimaal van dienst zijn.