Opzoek naar een mannenkapper in Utrecht

Mijn vriend moest hoog nodig zijn haar laten knippen. Daarom ging ik opzoek op het internet naar mannenkapper Utrecht. Zo kwam ik heel veel website’s tegen van salons die dit kon waarmaken voor mijn vriend. Toen ik op de website van Salon Beau Rivage kwam leek dit voor mijn vriend de beste salon die aan zijn haar mocht komen. Daarom maakte ik een afspraak voor mijn vriend bij deze onderneming. Op de dag van zijn afspraak werd die vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. Deze medewerker vroeg naar de wensen van mijn vriend en toen deze was besproken ging de medewerker aan de slag.

Een mooie kapsel volgens de laatste trend

Nadat mijn vriend klaar was bij de mannenkapper in Utrecht, was die meteen erg te spreken over zijn kapsel. Je zag dat de medewerker goed had geluisterd naar de wensen van mijn vriend. Het haar van mijn vriend is helemaal geknipt volgens de laatste trend. De kosten die mijn vriend moest betelen voor het knippen van zijn haar, is bij Salon Beau Rivage laag. Zo kan iedereen terecht bij deze kapsalon. Ook is het mogelijk om bij deze onderneming jouw nagels te laten doen.