Behandel je acne met een huidbehandeling

Huidbehandeling

Acne, de meeste mensen hebben er last van of last van gehad. Het is de voorkomendste huidaandoening die er voor komt. Zo blijkt er uit onderzoek dat er 80% van de mensen tussen de 11 en 30 jaar last hebben gehad van lichte acne of daar op het moment last van hebben. Acne komt door vet producerende klieren die ontstoken worden, hierdoor ontstaan mee-eters en puistjes. Wanneer je hier last van hebt kan je ervoor kiezen om een huidbehandeling te doen om dit minder te maken. Je kunt dit doen bij een huidkliniek. Dit is in de meeste gevallen niet het enige wat huidklinieken doen. Zo zetten huid klinieken over het algemeen ook fillers in lippen, fillers voor kaaklijn en fillers onder ogen.

Huidbehandeling

Verschillende behandelingen

Een cosmetische kliniek is in de meeste gevallen gespecialiseerd in behandelingen van de huid zoals een huidbehandeling of fillers zetten. Wanneer je bijvoorbeeld contouren aan je gezicht wilt veranderen kan je kiezen om fillers te laten zetten. In Nederland is het populair om lip fillers, fillers onder ogen en filler jukbeenderen in te laten injecteren. Maar wanneer je echt alleen iets aan je huid wilt laten veranderen is het ook mogelijk om behandelingen aan je huid te doen. Hierbij kan je denken aan het weg laten halen van pigmentvlekken, couperose, roodheid of andere huidproblemen. Na een onderzoek worden er behandelingen in gang gezet om je huidprobleem te verhelpen.

Fillers

Er zijn op het moment ongelofelijk veel soorten fillers die je kunt laten injecteren in je huid. Dit wordt vooral gedaan om meer contour te geven aan je hoofd en om rimpels weg te laten halen. De voorkomendste fillers zijn filler voor in de wangen, kaaklijn, lippen en fillers onder ogen. Hierbij wordt er een speciaal ontwikkelde vloeibare oplossing onder de huid geplaatst op de gewenste plaats.