Onnodig doorlopen met beperkte beweging

fysiozandt

Wanneer je beperkt kunt bewegen met je lichaam komt dit in veel gevallen door een verkeerde houding of belasting. Je hebt vast wel iemand in je omgeving die er ook mee te maken heeft gehad. Een pijnlijke rug, moeilijker lopen door een pijnlijke knie of een ander gewricht wat niet lekker meewerkt. Fysiotherapie Veenendaal helpt je door middel van een professionele behandeling van je klachten. Door de bron van de klachten aan te pakken kun je na de behandeling weer vrij bewegen zonder pijn of klachten. Laat je vrijheid niet beperken door onnodig lang door te lopen.

Fysiotherapie Veenendaal

Niet bij alle gevallen is een intensieve behandeling nodig, soms volstaat men met een goed advies over de wijze van tillen of bewegen. Het verkeerd belasten van de spieren kan een oorzaak zijn van de pijnklachten, of een houding die niet goed wordt aangenomen. Maar de klachten kunnen ook dieper liggen en moet er worden gezocht naar de bron, is deze gevonden dan kan er begonnen worden met het opstellen van een behandelplan. De professionele fysiotherapeut begeleid je persoonlijk om er zo voor te zorgen dat je van de beperking of klachten afkomt en weer vrij kunt bewegen.

Persoonlijk plan voor de behandeling

Fysiotherapie

Ieder mens is verschillend en anders gebouwd, de één kan minder of meer hebben dan de ander. Daar moeten we met een behandeling rekening mee houden, Fysiotherapie Veenendaal stelt voor iedere patiënt een ander behandelplan op. Gemaakt op jouw lichaam, om snel en doeltreffend te werk te kunnen gaan. Een behandeling in onze praktijk bestaat uit 30 minuten, tijdens een intake gesprek vindt er een screening plaats om eerst te bekijken waar de klachten en/of pijn vandaan komen. Tijdens de screening wordt er ook bekeken of je wel op de goede plaats bent bij ons of bij de huisarts moet zijn.