De infraroodsauna’s van Bodyfit

Sauna

Bij Bodyfit kun je online een infraroodsauna kopen. Een infraroodsauna is officieel geen echte sauna. Dit komt door de lagere temperatuur en luchtvochtigheid. De naam sauna is verbonden aan de traditionele Finse sauna. Maar een infraroodcabine heeft ook weer andere voordelen. Zo dringt de infrarood straling diep door in het lichaam. De spieren kunnen zich daardoor goed ontspannen. Dit is ideaal bij spierpijn maar ook bij reumatische klachten. Naast de ontspanning van het lichaam kun je ook mentaal ontspannen in deze cabine. Door de warmte en de ontspanning in de spieren voel je de spanning en stress uit je lichaam vloeien.

De mogelijkheden bij Bodyfit

Bodyfit

Bodyfit biedt vel mogelijkheden voor sauna’s en infraroodcabines. Zo is maatwerk mogelijk zodat je helemaal zelf je eigen sauna kunt samenstellen. Hier hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. Een andere mogelijkheid zijn de kant en klare cabines van Nobel. Deze zijn alleen online te koop via de webshop van Bodyfit. Er zijn verschillende formaten leverbaar. Je kiest dus voor een bepaald formaat en vervolgens kun je door middel van diverse opties nog diverse andere wensen doorvoeren.

Stel je eigen infraroodcabine samen

Infraroodcabine

Zo kun je kiezen voor vloerverwarming, ergonomische ruggensteun of professionele led kleurentherapie. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende infrarood stralers en kun je kiezen tussen Ceder of Red Cedar hout. Zo kun je ondanks een kant en klare cabine toch extra opties toevoegen die passen bij jouw wensen. Bij sommige cabines kun je ook kiezen waar je de hoekinstap wil hebben, links of rechts. Op de website van Bodyfit vind je alle mogelijke cabines en de bijbehorende specificaties. Je kiest eerst voor het formaat. De cabines zijn er al vanaf 90 cm breed en gaan tot een breedte van 210 cm. Bedenk dus eerst waar je de cabine wilt plaatsen en hoeveel ruimte je daar hebt.