Dermalogica Daily Microfoliant

Bij Dermalogica ligt de aandacht bij het uitdenken van nieuwe, effectieve formules. De focus ligt hierbij op huidverbetering. Dermalogica streeft naar een zo gezond en mooi mogelijke huid, voor iedereen. Alle producten van Dermalogica worden ontwikkeld en onderzocht door het International Dermal Institute.

Frisse, egale huid

Dermalogica heeft veel verschillende producten, waaronder de Daily Microfoliant. Dit is een van de exfolianten van Dermalogica. De exfolianten verwijderen dof makende, dode huidcellen zodat de huid er weer fris uit gaat zien en egaler wordt. Deze exfoliant komt in een poedervorm.

Bestanddelen

De Daily Microfoliant is voor alle huidtypen. Deze unieke poeder is op basis van rijstenzymen. Deze rijstenzymen worden geactiveerd met water. Hierbij komen Papaja en Salicylzuur vrij om op milde wijze de dode huidcellen te verwijderen. Je ziet direct dat de huid er zichtbaar gladder en stralender van is geworden. De Daily Microfoliant bevat het unieke Brightening Complex. Dit complex bestaat uit moerbei, kiwi en zoethout, die je teint egaler maken. Je ziet vrij snel dat pigmentvlekken aanzienlijk verminderen. De groene thee en haver in dit product kalmeren de huid.

De Dermalogica Daily Microfoliant komt in een fles van 75ml. handig formaat. Je kan het product makkelijk meenemen op reis en hij is ook makkelijk in gebruik door de eenvoudige draaidop.

Ben je nu benieuwd naar dit product? Neem dan eens een kijkje op Beautyfashionshop.nl! Dode huidcellen

Bij een goede verzorging van de huid hoort het verwijderen van dode huidcellen. Je verliest per minuut 30 tot 40 duizend dode huidcellen. Tijdens dit proces worden nieuwe huidcellen aangemaakt en gaan de oude huidcellen naar de oppervlakte van de huid. Een groot deel van deze cellen blijft aan de huid kleven en maken je huid dof en minder glad. 

Scrubben

Het scrubben van je huid is erg belangrijk. Hiermee verwijder je de dode huidcellen zodat je huid weer zacht aanvoelt en gaat glanzen. De nieuwe aanmaak van huidcellen wordt versneld en de doorbloeding verbeterd. Het scrubben van de huid hoeft niet dagelijks, dit is schadelijk voor de huid. Het beste is om je huid twee tot vier maal per maand te scrubben. Voor mensen met een vettige huid is het goed om dit twee maal per week te doen. Het is belangrijk om de scrub voorzichtig op de huid te masseren. Wanneer je dit te hard doet kan het schadelijk zijn voor je huid. Verzorg je huid na het scrubben met een goede, hydraterende crème.