Facings laat jij plaatsen bij Bruchmann!

Facings

FacingsFacings heb ik nu ongeveer een jaar en ik ben er ongelofelijk blij mee. Eigenlijk ben ik van jongs af aan al niet zo blij geweest met mijn gebit. Toen heb ik het alleen nooit als een probleem ervaren. Dat kwam pas toen ik een jaar of 20 was en er echt meer op ging letten. Ik heb vrij korte tanden en daardoor zag je ze ook niet goed wanneer ik lachte. Op foto’s vond ik dit er nooit mooi uitzien en dat begon mij steeds vaker te irriteren. In die periode had ik alleen nog niet de financiële middelen om het op te laten lossen. Daarom heb ik het toen gewoon van mij afgezet en ben ik verder gegaan met mijn leven. Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met sparen hiervoor. Toen had ik namelijk een vaste baan en kon ik het mij permitteren om wat geld aan de kant te gaan zetten.

Onwijs blij met mijn facings

Facings

Toen ik flink wat bij elkaar had gespaard, ben ik op zoek gegaan naar een praktijk om bij mij de facings te laten zetten. Hiervoor heb ik in mijn omgeving rond gevraagd of iemand misschien nog tips voor mij had. Een goede vriendin raadde mij toen Bruchmann aan. Zij had daar goede ervaringen over gehoord en daarom ben ik direct een kijkje gaan nemen op hun website. Daar vond ik meer informatie over alles wat zij te bieden hebben. Dit sprak mij erg aan en daarom heb ik toen een afspraak gemaakt voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek is mij meer verteld over alles wat me te wachten zou staan. Hierna heb ik ervoor gekozen om dit plan door te zetten. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. Het is een stuk mooier geworden dan ik van tevoren had kunnen dromen. Echt een aanrader dus!