Uw gebit weer als nieuw? Dat doet u bij tandarts 5611 NV!

Bent u ook zo bang voor de tandarts ? Bij tandarts 5611NV is dat nergens voor nodig!

Ik was als de dood voor de tandarts, ik was dan ook al 15 jaar niet meer geweest. Ik kreeg op een bepaald moment zoveel kiespijn dat ik wel naar de tandarts toe moest. Ik heb toen een beetje rondgevraagd naar welke tandarts prettig is tijdens de behandeling. Toen kwam ik uit bij Tandarts 5611NV. Dit is schijnbaar een tandarts die ervaring heeft met angstige cliënten. Ik heb toch maar een afspraak gemaakt bij de tandarts 5611NV. Ik ging er naartoe met knikkende knieën. Toen ik in de wachtkamer zat was ik heel zenuwachtig en toen ik naar de wachtkamer toe moest viel ik bijna flauw van de zenuwen. Toen ik in de behandelkamer was stond daar een hele aardig uitziende man. Hij stelde zich netjes voor en vroeg mij waar ik precies bang voor was. Toen we gingen beginnen werd ik gerustgesteld door zijn rustige stem. Tijdens de behandeling bleef hij constant met mij praten en vertelde hij precies wat hij aan het doen was en wat er daarna kwam. Toen de behandeling klaar was was ik van de pijn af. Ik ben sinds mijn tandarts bezoek aan tandarts 5611NV van mijn angst voor de tandarts af.

Ik zou iedereen die angstig is voor de tandarts aanraden om naar Tandarts 5611NV te gaan. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen.