Het behandelen van couperose doe je bij couperose kliniek!

Wanneer u last heeft van couperose en van plan bent om ze verwijderen, dan zijn wij bij couperose Nijmegen de beste partner als het gaat om het succesvol verwijderen van couperose. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van couperose op uw huid. Onze specialisten werken met zorgvuldige apparaten en technieken om couperose op uw huid succesvol te verwijderen. Onze klanten kunnen bij couperose Nijmegen rekenen op een veilige en efficiënte behandeling.

Wat is couperose?

Verwijde vaatjes worden teleangiëctasieën genoemd en kunnen overal op het lichaam voorkomen. Wanneer de tele’s in grote aantallen op de wangen aanwezig zijn, wordt dit couperose genoemd. Soms is het netwerk van tele’s zo fijn en dicht bij elkaar gelegen, dat het als een diffuse roodheid zichtbaar is. Dit kan zorgen voor irritaties en storend.

Onze behandeling

U krijgt tijdens de behandeling van couperose Nijmegen een brilletje, waarmee uw ogen afgedekt worden. Vervolgens wordt er een gellaag op uw huid aangebracht dat ervoor zorgt dat het licht goed geleidt. Hierna beginnen we met de behandeling. Tijdens de pulsen voelt u een prikje. Over het algemeen kunnen de meeste mensen dit erg goed hebben. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld tussen de 1 en 3 behandelingen nodig. Dit hangt vooral af van uw huid en uw persoonlijke wensen.

Eindresultaat

Na de behandeling is de huid een tijdje rood en warm. U hoeft echter niet bang te zijn, binnen enkele dagen of weken ziet uw huid er prima uit. Wij garanderen onze patiënten een succesvol resultaat