Leren omgaan met stress

Ontspanning

Na de zoveelste stressvolle periode wist ik het, ik moet leren omgaan met stress. Stress heeft een hele vervelende uitwerking op mij. Ik krijg er een kort lontjes door, snel geïrriteerd, moe, lamlendig en nergens voor te porren. Kortom, ik werd er niet leuker op en dat begon ik zelf ook te merken. Hier wilde ik iets aan doen. Ik heb een aantal collega’s zien uitvallen met een burn out en dat wilde ik voorkomen.

Omgaan met stress

 

Omgaan met stress met het Yugen Less Stress Pakket

Omgaan met stress klinkt makkelijker dan het is. Ik kan er zelf bijvoorbeeld moeilijk een vinger achter krijgen wat nu precies stress triggert bij mij. Al snel was ik er over uit dat ik dat niet alleen kan. Ik heb hier hulp bij nodig. Dus besloot ik om rond te vragen en op internet te gaan zoeken. Zo kwam ik uit bij Praktijk Yugen. Deze praktijk is gespecialiseerd in stressbehandelingen. Ik koos voor het Less Stress pakket. Dit pakket bestaat uit 3 behandelingen, persoonlijke begeleiding, een behandeling op afstand, een flesje ontspannende kruidenolie en tips voor thuis.

Slapen

Mijn ervaring met de behandeling

De behandelingen zijn mij heel goed bevallen. Ik had echt een goede klik met de therapeut. Tijdens de behandelingen kon ik echt structureel werken aan mijn stressklachten. Naast bewustwording en het achterhalen van de oorzaak, komt ook het herstellen van de energiebalans vanuit een diepe ontspanning aan bod. Dit heeft tot gevolg dat ik me na een sessie echt een stuk meer ontspannen en energieker voel. Door de behandelingen leer ik omgaan met stress en werk ik zowel aan de oorzaak als aan de klachten door voortkomen uit stress. Ik kan dan ook iedereen die last heeft van stress en het roer wil omgooien aanraden om er aan te gaan werken. Een leven zonder stress is immers zoveel relaxter!