Quantum Touch, magie voor iedereen!

De eerste keer dat ik van Quantum Touch hoorde, was bij een goede vriend thuis. We waren met zijn vijven. Één dame zag ik voor het eerst, wij raakte aan de praat en zij begon vrij snel over iets magisch. Zij vertelde over een vaardigheid die eigenlijk iedereen bezit maar nooit geleerd heeft. Zei vertelde over de fabelachtige gave om via handleggingen en doelbewuste ademhaling, mensen, dieren en planten te helpen met genezen!


Deze magische vaardigheid heet Quantum Touch. Toen ik dit hoorde ging er een wereld voor mij open. Elke aanraking word speciaal met deze gave. Het meest betoverend vind ik nog steeds dat: ik, een normaal persoon, geen dokter of fysiotherapeut, andere mensen kan helpen bij pijn. Dat ik ze kan helpen met genezen!


Wat gebeurt er?

Quantum Touch, zoals ik de basis geleerd heb, gaat erom dat ik mij focus op het sturen van mijn energie naar mijn handen. Door als een soort energie golf vanaf mijn voeten tot aan mijn kruin te reizen en daarna al die energie mee te nemen van mijn kruin naar mijn handen. Aan deze energie golf koppel ik mijn ademhaling, hier zijn verschillende ademhalingsritmes voor. Het ritme dat ik het fijnste vind is: 2 tellen inademen en 6 tellen uitademen. Dit samen stuurt veel energie naar mijn handen waarmee ik kan genezen.