Snel van je klachten af met fysiotherapie in Veenendaal!

fysiotherapie

Heb jij last van vervelende klachten en beperkt dit je in je dagelijks leven? Blijf er dan niet te lang mee rondlopen, maar ga naar Fysiotherapie Ellekoot. Deze praktijk is gevestigd in Veenendaal en hebben mij erg goed geholpen. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik mijn ervaringen graag met je deel.

Ik kon snel terecht

fysiotherapieIk had al een tijdje last van vervelende lichamelijke klachten. Dit resulteerde erin dat ik moeilijker liep vanwege de pijn. Ik ging steeds meer dingen vermijden: boodschappen doen, sociale contacten, met de hond wandelen. Mijn man was het op een gegeven moment en zei tegen mij; maak eens een afspraak bij een fysiotherapeut! Wij zijn woonachtig in Veenendaal dus ik ging op zoek naar fysiotherapie in de buurt. Ik begreep van een vriendin dat zij goede ervaringen heeft met Fysiotherapie Ellekoot, dus ik besloot te bellen voor het maken van een afspraak. Aangezien ik er al een tijdje met mijn klachten liep, hoopte ik dat ik snel terecht zou kunnen. Ik belde op en legde kort mijn situatie uit. De medewerkster aan de telefoon was heel aardig en luisterde rustig naar mijn verhaal. Ze begreep me volkomen en vertelde me dat ik die week erna al terecht zou kunnen! Daar heb ik natuurlijk meteen ‘ja’ opgezegd, want hoe sneller hoe beter.

fysiotherapieEen persoonlijk behandelplan

Mijn eerste kennismaking met Fysiotherapie Ellekoot verliep heel goed. Ik werd lichamelijk onderzocht en had echt het gevoel dat er naar me werd geluisterd. Ik kreeg een persoonlijk behandelplan met een plan van aanpak. Inmiddels ben ik een paar sessies verder en zijn mijn klachten afgenomen. Er werd zelfs gezegd dat de kans dat mijn klachten volledig zullen verdwijnen best groot is.