Verslaafd

Verslaafd aan iets en niet zonder kunnen. Dat is een verslaving, maar wat voor verslaving? Er zijn erg veel verschillende verslavingen in de wereld bekend en vele mensen kunnen hier niet vanaf geholpen worden. Ze worden naar een afkickkliniek gestuurd, maar alsof ze weer uit de kliniek zijn dan gaan ze weer direct af op hun verslaving. Voor sommige mensen werkt het als kalmeringsmiddel, waardoor ze dus niet meer zonder kunnen. Mensen die een bepaalde verslaving hebben kunnen dan ook niet zonder deze producten.

Persoonlijke ervaring

Een aantal jaren geleden had ik zelf een alcohol probleem en was ik verslaafd. Toen die dagen kon ik niet zonder alcohol en werd ik vaak best boos als ik deze voor een korte tijd niet kon gebruiken. Ik begon met drinken na ik wist dat het mij erg kalmeerde en een fijn gevoel gaf. Daardoor ben ik steeds vaker en vaker gaan drinken, waardoor het een probleem was geworden. Mijn familie heeft mij aangemeld voor een afkickkliniek waar het ook tijd voor was. Connection SGGZ verslavingszorg heeft mij heel goed geholpen en heeft mij zelf van mijn probleem afgeholpen. Daar ben ik ze erg dankbaar voor.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd de website bezoeken voor verdere informatie. Hier vindt je alles over verschillende verslavingen en over hoe je verder kan gaan. Telefonisch contact is natuurlijk ook altijd mogelijk. Zo heb je ook direct antwoord op je vraag.